Docenten

Tiziana Mombelli

Tiziana-reeks 1-3.jpg

Tiziana werd geboren in Zwitserland en staat sinds ze 4 is op het podium. In 2010 studeerde ze af als professionele danser aan de ​​Zurich Tanz-Theater-Schule met specialisatie in hedendaagse dans en danstheater. Daarna was Tiziana actief als danser bij DATANZDA in Zürich en realiseerde ze haar eigen productie Crashtest Babuschka. In 2013 verhuisde ze naar België, waar ze bij de danscompagnie Lune en Cie Cocon actief was. Na de opstart van haar eigen compagnie ARTINA legt Tiziana de focus terug meer op de pedagogiek en blijft ze zich actief bijscholen in het binnen- en buitenland. Ze geeft met enthousiasme les in Modern, Jazz, Hedendaags, Ballet en Pilates. Haar lessen brengen evenwicht tussen coördinatie, techniek en plezier in dansen. Sinds 2016 is ze ook artistiek leidster van Kordante. 

Stien Minten

De allerkleinste dansers van Kordante staan onder leiding van Stien. Stien is studente Hotelmanagement aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Zelf zette ze op 4-jarige leeftijd haar eerste danspasjes bij verschillende dansscholen. Op 8-jarige leeftijd was de start bij Kordante een grote uitdaging die ondertussen al 12 jaar verder loopt. Naast de wekelijkse lessen volgde Stien ook menig dansstages om de techniek, uitstraling en danskennis meer vorm te geven. Ze is vertrouwd met moderne dans, jazz, hiphop, streetdance en hedendaagse dans, hetgeen ze van harte door geeft aan de jongste Kordante-leden.

Milena Nastic

received_1920679861330664.jpeg

Milena begon met dansen toen ze 3 jaar oud was. Daarna bleef ze dansen en probeerde ze vele dansstijlen uit zoals jazz, hedendaags, modern, ballet en showdance. Ze was 5 jaar lid van een selectiegroep modern en 3 jaar van een selectiegroep ballet. Sinds 2018 danst Milena wedstrijden in de stijl modern. Datzelfde jaar begon ze ook dansles te geven. Milena is studente kleuteronderwijs aan de UCLL te Heverlee. 

Emilie Stevens

Emilie danst van kinds af aan en volgde verschillende stijlen zoals ballet, hiphop, jazz en hedendaagse dans. Ze maakt al enkele jaren deel uit van Impuls Company. Daarnaast danste ze ook mee in enkele musicals en volgde verschillende dansstages en workshops. Emilie geeft hedendaagse lessen bij dansatelier Impuls en vanaf dit jaar ook aan personen met een verstandelijke beperking. Ze studeert lichamelijke opvoeding & bewegingswetenschappen​ in Leuven, en behaalde daar in 2018 een VTS diploma Dans. 

Charlotte Van Nylen

Charlotte begon toen ze 6 jaar was met klassiek ballet. De jaren daarna probeerde ze verschillende stijlen uit, om zich dan te verdiepen in jazz, modern en showdance. Ze was 4 jaar lid van een wedstrijdgroep en sloot in 2016 aan bij compagnie ARTINA.
Datzelfde jaar begon Charlotte ook dansles te geven. Intussen heeft ze heel wat ervaring als lesgever bij verschillende leeftijden en niveaus, die ze allemaal vol plezier les geeft. Momenteel breidt ze haar enthousiasme qua lesgeven uit als studente Engels-Nederlands aan de lerarenopleiding.

Matthias De Nie

De kleine patotters kunnen terecht bij deze spontane leraar. Matthias is 25 en startte met dansen op 12-jarige leeftijd. Hij heeft show- en clipdance gevolgd en zelf een aantal lessen zumba gedoceerd. Hij heeft een heel grote passie voor kinderen en sporten. Hij is kleuter- en buitengewoon onderwijzer, en studeert dit jaar ook af in lager onderwijs aan de UCLL-Leuven

Francesca Orlando

Francesca is an Italian dance artist based in Leuven. She graduated in Contemporary Dance from National Dance Academy of Rome before achieving the MA Choreography from Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance in London.

In 2016 she joined the Trinity Laban teaching team and taught contemporary dance technique classes for undergraduate and postgraduate students. She taught for WISPER in Leuven, Vi.P. Danza in Rome, Trinity Laban summer school and British Academy of Dramatic Combat in London. Currently, she is undertaking the Yoga teacher training course at YogaLife Belgium and she is a qualified Safe Dance Practitioner from Safe in Dance International. Francesca loves delivering fun and playful classes aiming at the development of performance skills as well as accuracy of dance technique.

Fiore Pardon

Fiore is 20 jaar oud en begon te dansen op haar 6 jaar. Sindsdien is ze nooit meer gestopt. Ze beoefent verschillende urban stijlen zoals hip hop, popping, house, ... maar is ook vertrouwd met ballet, jazz en hedendaags. Tweemaal ging ze naar LA om zichzelf verder te ontwikkelen en vorig jaar volgde ze een jaar op Fontys hogeschool voor de kunsten de richting uitvoerende danser urban contemporary. Ze geeft ook al meerdere jaren les. 

Bestuur

Lotte Deprins

11232918_775454555886398_566192854229231

Lotte is sinds 2010 een enthousiaste danser bij Kordante.

In 2017 besloot ze om ook het bestuur te versterken.

Als boekhouder van beroep, verzorgt ze de financiële kant van Kordante.

Laurien Mols

10005922_10152408825154708_5465032355537

Laurien danst zelf al sinds haar 7 jaar en heeft al verschillende dansstijlen beoefend zoals klassiek ballet, jazz, streetdance en modern. In 2005 zette ze haar eerste stappen in Kordante en sinds 2017 nam ze ook de taak van secretaris op zich. Voor alle communicatie kan je bij haar terecht. 

Elisabeth Vandewiele

Foto.jpg

Elisabeth heeft verschillende jaren gedanst bij Kordante. Als penningmeester blijft ze actief bij het Choreografisch Danstheater en neemt ze de financiële taken voor haar rekening.

Mick Feyaerts

13606922_1117104208335207_24939568382283

Mick is studente geschiedenis aan de KULeuven. Na eerst in andere dansscholen rond het Leuvense gedanst te hebben, kwam ze in 2010, op twaalfjarige leeftijd, bij Kordante terecht. Om haar extra steentje bij te dragen, besloot ze in 2019 zich aan te sluiten bij het bestuur van Kordante.

Aurélie Haesendonck

Aurélie is studente kinesitherapie aan de KULeuven. Ze danst al sinds haar twaalfde bij Kordante, een dansschool waar ze na acht jaar nog altijd haar hart kwijt is. Sinds 2019 heeft ze besloten het bestuur te versterken.